Αλόνσο: Ευτυχώς που ο Σουμάχερ πήγε στη Mercedes

0

Category:



•O Ισπανός νιώθει πιο ελεύθερος στη Ferrari χωρίς την παρουσία του Σουμάχερ
•Επίσης δηλώνει έκπληκτος με την απόφαση του Γερμανού να επιστρέψει...

Ο Φερνάντο Αλόνσο μιλώντας στην Ιταλική «Corriere della Sera» δε δίστασε να παραδεχτεί ότι νιώθει πως έχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στη Ferrari χωρίς την παρουσία του Σουμάχερ. Μιλώντας για την επιστροφή του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή ο Αλόνσο σημείωσε: «Έπαθα σοκ όταν άκουσα ότι επιστρέφει. Ζούσε μια ήρεμη ζωή και είχε πετύχει τα πάντα».
Μιλώντας για τη μάχη του τίτλου ο Ισπανός έχρισε φαβορί τη Ferrari: «Η Red Bull είναι πιο δυνατή στις δοκιμές αλλά μπορούμε να τους κοντράρουμε σε ρυθμό αγώνα. Η McLaren έχει την ικανότητα να εξελίσσει γρήγορα τα μονοθέσια της αλλά και εμείς δεν αστειευόμαστε, συνολικά η Ferrari είναι φαβορί για τίτλο».
Μιλώντας για την εμπειρία να είσαι οδηγός της Ferrari ο Αλόνσο τόνισε: «Περίμενα να έρθω στην πιο ισχυρή ομάδα και προσδοκούσα να επωφεληθώ απ’ τη δυναμική της. Όμως η Ferrari είναι πολλά περισσότερα, είναι πάθος, φιλοσοφία, τρόπος ζωής».
Τέλος ο Ισπανός όταν ρωτήθηκε εάν θα επαναλάμβανε το προσπέρασμα πάνω στο Μάσα στην είσοδο του pit lane όπως το έκανε στην Κίνα δε δίστασε: «Φυσικά ναι».
(Protothema.gr)











Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου