Λεκάνη… top class ζήτησε ο Μαραντόνα!

0

Category:Συνηθίζεται σε περιπτώσεις υπερβολικών απαιτήσεων να λέμε ότι ο εκάστοτε… περίεργος ζήτησε «τον ουρανό με τ’ άστρα»....

Στην περίπτωση, ωστόσο, του Ντιέγκο Μαραντόνα και των όσων φέρεται να ζητά από τους διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δύσκολα θα ταίριαζε μια παρομοίωση τόσο… ρομαντική.

Οι Νοτιοαφρικανοί παρουσιάζονται να έχουν φτάσει… στα όρια τους με τα «τερτίπια» του «πίμπε ντ’ όρο», καθώς το τελευταίο από αυτά απαιτούσε την τοποθέτηση της καλύτερης και ακριβότερης… λεκάνης στο μπάνιο της σουίτας που θα τον φιλοξενήσει!

Ο Μαραντόνα, δε, φέρεται να μην επέμεινε μόνο στην ποιότητα, αλλά και στις… τεχνικές προδιαγραφές του «θρόνου» του, ο οποίος ζήτησε -εκτός των άλλων- να είναι θερμαινόμενος!

Μετά απ’ όλα αυτά, οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να «ξηλώσουν» σχεδόν όλο το μπάνιο για να ικανοποιήσουν τον προπονητή της εθνικής Αργεντινής, ο οποίος είδε ένα ακόμα αίτημα του, που αφορούσε την παραμονή της ομάδας του στη Ν. Αφρική, να ικανοποιείται.

Τα προηγούμενα αφορούσαν πιο… απαραίτητα ζητήματα, όπως έξι playstation (για να απασχολούνται τα… καμάρια του), το βάψιμο όλων των δωματίων σε άσπρο χρώμα και τη συνοδεία του καθημερινού γεύματος από 14 διαφορετικές σαλάτες.

Προς απονομή… δικαιοσύνης, πάντως, ο Μαραντόνα δεν είναι ο μοναδικός «τρελός του χωριού», καθώς και άλλες εθνικές ομάδες έχουν εγείρει περίεργες απαιτήσεις για τη διαμονή τους.

Έτσι, οι Πορτογάλοι ζήτησαν δύο σεφ που θα τους ακολουθούν ακόμα και στο πούλμαν, οι Μεξικανοί να έχουν διαρκώς μαζί τους έναν παπά και οι Βραζιλιάνοι να έχουν πάντα την πισίνα τους σε θερμοκρασία 32 βαθμών Κελσίου.

(sport-fm.gr)
Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου