Χάλκινο ο Νικολαΐδης στο Ευρωπαϊκό

0

Category:Με τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη να ανεβαίνει στο βάθρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ταε Κβον Ντο Ανδρών/Γυναικών για δεύτερη διαδοχική φορά, μετά το χρυσό (+84κ.) στη Ρώμη το 2008, έπεσε το Σάββατο (15/05) η «αυλαία» της διοργάνωσης, που φιλοξενήθηκε στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας...

Ο «ασημένιος» Ολυμπιονίκης σε Αθήνα και Πεκίνο ηττήθηκε στον ημιτελικό των +87κ. από τον Ταβαγκούλ Μπαϊράμοφ (Αζερμπαϊτζάν) και πανηγύρισε το χάλκινο μετάλλιο, ανεβάζοντας τον τελικό απολογισμό της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό σε τέσσερα μετάλλια.

Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης άρχισε τις υποχρεώσεις του από το δεύτερο γύρο των +87κ. και απέναντι στο Βρετανό Μαχάμα Τσο δεν δυσκολεύτηκε να τον αποκλείσει με 9-6. Στα προημιτελικά, ο πρωταθλητής Ελλάδας έβαλε τέλος στα όνειρα του Σέρβου Βάνια Μπάμπιτς με 1-0 στον «ξαφνικό θάνατο» (3-3 κανονικός αγώνας) και μπήκε σε τροχιά... μεταλλίων. Ωστόσο, στα ημιτελικά δεν έπιασε το μέγιστο της απόδοσης του και, μετά την ήττα του με 5-3 από τον Ταβαγκούλ Μπαϊράμοφ (Αζερμπαϊτζάν), ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.
(protothema.gr)


Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου