Η British Airways "δεν θα καθηλωθεί"

0

Category:Ενόψει της τριήμερης απεργίας των πληρωμάτων καμπίνας της British Airways, από τη Δευτέρα, ο διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να καθηλωθεί στο έδαφος κανένα αεροσκάφος της...

Ο ίδιος τόνισε πως ευελπιστεί ότι θα επιτευχθεί σήμερα μία συμφωνία με την Ένωσή τους, που έχει ως αιχμή της την πολιτική μείωσης των δαπανών λειτουργίας της, αλλά πρόσθεσε πως σε αντίθετη περίπτωση η εταιρεία διαθέτει εναλλακτικά σχέδια για να συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών της.

«Έχουμε επιλύσει όλα τα ουσιαστικά ζητήματα. Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε», τόνισε ο Willie Walsh, μιλώντας στην τηλεόραση του BBC.

«Η ΒΑ θα επιβιώσει και θα γίνουμε ισχυρότεροι, διότι ξεπερνούμε τα βασικά ζητήματα. Δεν θα επιτρέψουμε στην Unite (Ένωση), τους συνδικαλιστές να μας καθηλώσουν».

Οι συνομιλίες μεταξύ του συνδικάτου και της ΒΑ διακόπηκαν χθες, όταν διαδηλωτές εισέβαλαν στο σημείο των διαβουλεύσεων, στην έδρα του διαμεσολαβητή βιομηχανικών διαφορών ACAS στο Λονδίνο.
(zougla.gr)

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου