Πολύνεκρη αεροπορική τραγωδία στη Λιβύη

0

Category:

Αεροσκάφος που προερχόταν από τη Νότια Αφρική συνετρίβη στο αεροδρόμιο της Τρίπολης στη Λιβύη, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 104 άτομα, εκ των οποίων 93 επιβάτες και 11 μέλη του πληρώματος, σύμφωνα με πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας...
Το δυστύχημα συνέβη στις 07:00 ώρα Ελλάδας στο αεροδρόμιο της Τρίπολης, κατά την προσγείωση του αεροσκάφους, σύμφωνα με πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας του αεροδρομίου.

Το αεροσκάφος ανήκει στην λιβυκή αεροπορική εταιρεία Al Afriqiyah και προερχόταν από το Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής. Τελικός προορισμός του ήταν το αεροδρόμιο Γκάτγουικ κοντά στο Λονδίνο.

Επί ποδός βρίσκονται συνεργεία διάσωσης, ενώ ασθενοφόρα σπεύδουν στο σημείο του δυστυχήματος.

Η λιβυκή αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνει το αεροπορικό δυστύχημα κατά τη διάρκεια της προσγείωσης, ωστόσο δεν δίνει καμία πληροφορία για θύματα ή επιζώντες.

«Ανακοινώνουμε ότι η πτήση μας 8U771 είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Τρίπολης», αναφέρει η εταιρεία Al Afriqiyah στον δικτυακό της τόπο.

Και συνεχίζει «Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε καμία πληροφορία σχετικά με θύματα ή επιζόντες. Οι πληροφορίες μας είναι ότι στο αεροσκάφος επέβαιναν 93 άτομα και 11μελές πλήρωμα».

(In.gr)


Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου