Καταιγίδα ακυρώσεων από τους U2

0

Category:Ολόκληρο το τελευταίο σκέλος της περιοδείας τους στην Αμερική ακύρωσαν οι U2 εξαιτίας της επέμβασης του Bono στην πλάτη. Δεν γλίτωσε ούτε η εμφάνιση τους στο Glastonbury Festival...

O Bono τραυματίστηκε στο Μόναχο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας για τις αμερικάνικες συναυλίες τους και στις 21 Μαΐου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Αρχικά είχε αναβληθεί μόνο η εμφάνιση τους στο Salt Lake City στις 3 Ιουνίου αλλά τώρα ανακοινώθηκε πως ακυρώνονται και τα 16 shows (το τελευταίο στις 19 του ίδιου μήνα, στο New Jersey).

Ο Bono πήρε εξιτήριο την Τρίτη (25/5), αλλά η ανάρρωση του θα χρειαστεί ένα διάστημα οχτώ εβδομάδων, όπως αναφέρει το συγκρότημα στην ιστοσελίδα του.

Όπως είπαμε και παραπάνω, ακυρώθηκε και η headline εμφάνιση τους στο Glastonbury Festival στις 25 Ιουνίου. Ο Bono δήλωσε σχετικά, "Είμαι απογοητευμένος. Θέλαμε πολύ να είμαστε εκεί και να κάνουμε κάτι το ξεχωριστό. Μάλιστα είχαμε γράψει και τραγούδι για το festival".

Θυμίζουμε πως στις 3 Σεπτεμβρίου οι U2 έρχονται στην Αθήνα και το Ολυμπιακό Στάδιο. Για την ώρα δεν φαίνεται πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και ελπίζουμε έτσι να παραμείνει.

(cosmo.gr)


Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου