Αναγνώριση ενός δράστη της επίθεσης στη Marfin

0

Category:Σε αναγνώριση της ταυτότητας ενός εκ των δραστών που αφαίρεσαν τη ζωή τριών συνανθρώπων μας με τον πιο βίαιο τρόπο προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, καθώς αναγνωρίστηκε με ένορκη κατάθεση από αυτόπτη μάρτυρα βάσει οπτικού υλικού...
Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Έθνος της Κυριακής”, στρέφονται πλέον στο περιβάλλον του δράστη, προκειμένου να αναγνωριστούν και οι υπόλοιποι υπαίτιοι της τραγωδίας στη Marfin.
Με την αξιοποίηση του οπτικού υλικού από παρακείμενα καταστήματα, οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται κοντά στην εξιχνίαση ενός εγκλήματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο και τη διεθνή κοινή γνώμη.

Βάσει βίντεο που κατέγραψε κάμερα κτιρίου απέναντι από την τράπεζα Marfin, οι αρχές εντόπισαν τα άτομα που μετείχαν στη δολοφονική ενέργεια, φορώντας μαντίλια στα πρόσωπα και χειρουργικά γάντια.

Η αστυνομία από το σωματότυπο και την ενδυμασία τους που προκύπτει από το οπτικό υλικό επιχειρεί να εντοπίσει τους δράστες στιγμές πριν από τη δολοφονική επίθεση, καθώς έχει συλλέξει υλικό από κάμερες της τροχαίας, καταστημάτων στην Ομόνοια, την πλατεία Συντάγματος, τους στύλους του Ολυμπίου Διός, καθώς και τις οδούς Πατησίων, Σταδίου, Πανεπιστημίου.
(Cosmo.gr)Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου