Ένα εκατομμύριο iPad πούλησε η Apple σε ένα μήνα

0

Category:To ντεμπούτο του iPad ήταν πιο πετυχημένο ακόμα και από το ντεμπούτο του iPhone το 2007, δείχνουν τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Apple τη Δευτέρα. Ο πολυσυζητημένος υπολογιστής-ταμπλέτα πέτυχε 1 εκατομμύριο πωλήσεις τις πρώτες 28 ημέρες κυκλοφορίας του στις ΗΠΑ...
Το εκατομμυριοστό iPad πουλήθηκε την Παρασκευή, όταν έφτασε στα αμερικανικά καταστήματα και η έκδοση 3G της ταμπλέτας, η οποία συνδέεται στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της AT&T. Το πρώτο μοντέλο, που υποστηρίζει μόνο δίκτυα Wi-Fi, πωλείται στις ΗΠΑ από τις 3 Απριλίου.

«Ένα εκατομμύριο iPad σε 28 ημέρες -αυτό είναι λιγότερο από το μισό των 74 ημερών που χρειάστηκαν για να φτάσουμε σε αυτό το ορόσημο με το iPhone» δήλωσε ικανοποιημένος ο διευθύνων σύμβουλος της Apple Στιβ Τζομπς. Επισήμανε μάλιστα ότι η ζήτηση συνεχίζει να ξεπερνά την παραγωγή.

Οι αγοραστές του iPad έχουν ήδη κατεβάσει 12 εκατομμύρια εφαρμογές από το AppStore και 1,5 εκατομμύριo βιβλία σε ψηφιακή μορφή από το iBookStore.

Στη Βρετανία και ορισμένες ακόμα ευρωπαϊκές αγορές το iPad αναμένεται στα τέλη Μαΐου. H Apple σχεδιάζει να αρχίσει να δέχεται προπαραγγελίες από τις 10 του μήνα.
(in.gr)

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου