«Πετάει» για Παρίσι ο Ολυμπιακός

0

Category:Μία ημέρα νωρίτερα μετέθεσε το ταξίδι του για το Παρίσι ο Ολυμπιακός, εξ αιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων της Τετάρτης...
Οι «ερυθρόλευκοι» θα βρίσκονται έτσι στην πόλη του Φωτός από την Τρίτη το απόγευμα. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε ότι: «Πάμε για να χαρούμε», ενώ ο Θοδωρής Παπαλουκάς: « Μακάρι το Παρίσι να είναι γεμάτο με Ολυμπιακούς».

Συγκεκριμένα ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» είπε για το φάιναλ φορ της Euroleague που ξεκινά την Παρασκευή:

«Το να έχεις παίξει σε ένα φάιναλ-φορ σίγουρα σε βοηθάει για την επόμενη φόρα, ξέρεις καλύτερα τα πράγματα αλλά αυτή γνώση μπορεί να αποδειχθεί αρνητική αν δεν την χρησιμοποιήσεις σωστά. Η Παρτιζάν παίζει σκληρά, προσπαθεί με πίεση να σε κάνει να παίζεις νευρικά, ώστε να χάνεις το καθαρό μυαλό και την υπομονή σου. Η αντίπαλος μας έχει άλλοθι, ακόμα κι αν χάσει, δεν έχει άγχος κι όλα αυτά τα έχει εκμεταλλευτεί άριστα μέχρι στιγμής».

Παράλληλα στάθηκε στην παρουσία των φιλάθλων του Ολυμπιακού: «Ο κόσμος μας δικαιούται να είναι εκεί και να χαρεί. Όλοι μαζί άλλωστε πάμε να το χαρούμε. Φέτος ο κόσμος μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και δεν μας έχει δημιουργήσει πίεση. Μάλιστα σε παιχνίδια που ήμασταν πίσω στο σκορ και οι συνθήκες ήταν κακές ο κόσμος μας βοήθησε να ανακάμψουμε και να πάρουμε τη νίκη. Οι φίλαθλοι μας έχουν καταλάβει ότι το σκορ δεν μετράει στο 15, στο 25 ή στο 35'».

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, που θα λάβει μέρος για όγδοη φορά στην καριέρα του σε φάιναλ φορ, ανέφερε: «Η Παρτιζάν έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία, πρέπει να το προσέξουμε να χρησιμοποιήσουμε τη απειρία τους. Ξέρουμε ότι θα έχουμε γύρω στους 5000 φιλάθλους μας στο Παρίσι. Ο κόσμος πάντα μας βοηθάει και ποτέ δεν μας δημιούργησε άγχος. Μακάρι το Παρίσι να είναι γεμάτο με Ολυμπιακούς», ενώ ο Μίλος Τεόντοσιτς είπε με τη σειρά του:

«Πλέον κοιτάζουμε μόνο τον ημιτελικό με τη Παρτιζάν και ξέρουμε πολύ καλά ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε. Όπως φάνηκε μέσα στη σεζόν, όποια ομάδα έκανε αυτό το λάθος το πλήρωσε ακριβά κι εμείς δεν πρέπει να γίνουμε η επόμενη. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, αγωνιστικά και ψυχολογικά, αλλά πρέπει να κατεβάσουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε σκληρά τις επόμενες τρεις μέρες και να παρουσιαστούμε στη καλύτερη δυνατή κατάσταση στον ημιτελικό».


Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου