Ο πολιτικός που συνάντησε τους εξωγήινους…

0

Category:Την εξέταση της υγείας του εκκεντρικού προέδρου της ρωσικής δημοκρατίας της Καλμικίας, ζήτησε Ρώσος βουλευτής από τις αρχές της χώρας, καθώς ο πρώτος ισχυρίζεται ότι συνάντησε εξωγήινους και... έκανε βόλτα με το διαστημόπλοιό τους...

Ο Κιρσάν Ιλιουμζίνοφ, που διοικεί την δημοκρατία αυτή στην Κασπία Θάλασσα, διηγείται συχνά ότι το 1997 συνάντησε εξωγήινους και μάλιστα πέταξε μαζί τους για αρκετές ώρες. Την ιστορία αυτή επανάλαβε πρόσφατα στην ρωσική τηλεόραση.
"Σας παρακαλώ να ερευνήσετε αν ο ηγέτης της δημοκρατίας της Καλμουκίας ενημέρωσε την ρωσική προεδρία για τις επαφές του με εξωγήινο πολιτισμό", τόνισε ο Αντρέι Λεμπέντεφ, βουλευτής του υπερεθνικιστικού κόμματος LDPR.

"Μήπως υπάρχει κάποια ειδική συμφωνία για τέτοιου είδους επαφές μόνο με ανώτατους αξιωματούχους της χώρας, οι οποίοι έχουν πρόσβαση σε μυστικές πληροφορίες, όπως είναι η περίπτωση του Ιλιουμζίνοφ;" αναρωτιέται ο Ρώσος βουλευτής.

"Αν πρόκειται γι΄αστείο δεν το καταλαβαίνω. Η κοινοβουλευτική μας ομάδα πιστεύει ότι πρέπει να εξεταστεί η υγεία και η ψυχική κατάσταση των επικεφαλής των περιοχών της χώρας", δήλωσε ο Λεμπέντεφ στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Komsomolska Pravda.

Ο Ιλιουμζίνοφ, ηγέτης της Καλμικίας εδώ και 17 χρόνια, επιμένει ότι συνάντησε εξωγήινους με "κίτρινα σκάφανδρα" με τους οποίους επικοινώνησε τηλεπαθητικά, πριν κάνει μια βόλτα μαζί τους σε ένα διαστημόπλοιο "σε σχήμα σωλήνα και ημιδιαφανές".

Ο 48χρονος Ιλιουμζίνοφ είναι πρόεδρος της Διεθνούς Σκακιστικής Ομοσπονδίας και θεωρεί ότι η δημοκρατία της Καλμικίας, στην πλειοψηφία της βουδιστική, είναι το παγκόσμιο κέντρο σκακιού. Μάλιστα ίδρυσε κοντά στην πρωτεύουσα Ελίστα την "Πόλη του Σκακιού", ένα επιβλητικό συγκρότημα αφιερωμένο στο σκάκι.
(cosmo.gr)


Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου