Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στους 22 συλληφθέντες

0

Category:Κατηγορίες για τα αδικήματα της διατάραξης της κοινής ειρήνης, διακεκριμένης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, απόπειρα απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, εξύβριση, αντίσταση κατά της αρχής, παράνομη κατοχή όπλου ασκήθηκαν στους συλληφθέντες, των επεισοδίων από τον Εισαγγελέα...
Είκοσι δύο νεαροί μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος οδηγήθηκαν την Πέμπτη (06/05), στον εισαγγελέα, καθώς συνελήφθησαν την Τετάρτη (05/05), κατά τη διάρκεια και μετά την πορεία σε επεισόδια, σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Αθήνας.
Ένδεκα από αυτούς συνελήφθησαν σε επεισόδια που έγιναν μετά τις 5 το απόγευμα χθες στην οδό Ζαΐμη, στα Εξάρχεια, σε κτήριο που τελεί υπό κατάληψη από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Οι άλλοι ένδεκα συνελήφθησαν σε επεισόδια στο κέντρο, στη λεωφόρο Συγγρού και στο Κουκάκι.

Τρεις από τους νεαρούς παραπέμφθηκαν σε ανακριτή, καθώς η δίωξη, που τους ασκήθηκε, είναι σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί δραστών με καλυμμένα πρόσωπα.

Ο ανήλικος παραπέμφθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα ανηλίκων και οι υπόλοιποι 18 οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο από όπου και αφέθηκαν ελεύθεροι έπειτα από προθεσμία που ζήτησαν για τη δίκη τους.
(Cosmo.gr)Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου