Τακτική ΕΤΑ και ΙRΑ από τους τρομοκράτες δολοφόνους

0

Category:Σε τρομοκρατικές οργανώσεις του εξωτερικού παραπέμπει η συνδεσμολογία της βόμβας, που εξερράγη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στοιχίζοντας τη ζωή στον υπασπιστή του υπουργού, Γιώργο Βασιλάκη. Το θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία, στο νεκροταφείο του Παπάγου, το μεσημέρι του Σαββάτου (26/06).
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» (26/06), η συνδεσμολογία της βόμβας παραπέμπει ευθέως σε τρομοκρατικές οργανώσεις του εξωτερικού, καθώς ήταν αντίστοιχη με της βόμβας, που εξερράγη το 1999 από την ιταλική τρομοκρατική οργάνωση «Διεθνής Αλληλεγγύη».
Εν τω μεταξύ, το όνομα του Χρήστου Καραβέλα, που συνδέεται με το σκάνδαλο της Siemens, επέλεξαν οι τρομοκράτες ως αποστολέα του δέματος – «δώρου», προς τον κ. Χρυσοχοΐδη.

Ο Χρήστος Καραβέλας διαφεύγει της σύλληψης και θεωρείται εκ των βασικών υπόπτων στην υπόθεση των μαύρων ταμείων της Siemens.

Ο φάκελος, o οποίος από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, δε φαίνεται να ελέγχθηκε από τα ακτινοσκοπικά μηχανήματα, πήρε στα χέρια του γύρω στις 20.30 το βράδυ της Πέμπτης (24/06), ο Γιώργος Βασιλάκης, άνοιξε το φάκελο ο οποίος αυτομάτως εξερράγη.
(cosmo.gr)Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου