Ο καιρός της εβδομάδας

0

Category:Την Τετάρτη ο καιρός αρχικά θα είναι γενικά αίθριος αλλά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα συννεφιάσει στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο ακόμα.

Την Πέμπτη ο καιρός αρχικά θα είναι γενικά αίθριος αλλά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα συννεφιάσει στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα προβλέπεται άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος αλλά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα συννεφιάσει τοπικά στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

Το Σάββατο θα συννεφιάσει στα ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες ενώ στα νησιά ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο σε όλη σχεδόν τη χώρα.

Την Κυριακή περιμένουμε ανάλογες καιρικές συνθήκες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις ηπειρωτικές περιοχές της χώρας τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα ηπειρωτικά θα συννεφιάσει πρόσκαιρα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ορεινά θα εκδηλωθούν λίγες μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Ιόνιο 3 με 4 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο κυρίως στα δυτικά.
(protothema.gr)Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου