Σκληρά σχόλια από τα διεθνή ΜΜΕ για την ήττα της Ελλάδας

0

Category:Τουλάχιστον απογοητευτική χαρακτήρισαν την εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας στην ήττα από τη Νότια Κορέα με 0-2 τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης. Δεν έλειψαν, μάλιστα, και χειρότεροι χαρακτηρισμοί, όπως το «θλιβερή Ελλάδα», που χρησιμοποίησε το uk.eurosport.yahoo.com.

Ακολουθεί ένα δείγμα των όσων γράφησαν τα δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο:

- BBC: «Η Ν. Κορέα ξεκίνησε την πορεία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο με μία εύκολη νίκη επί της Ελλάδας στο Πορτ Ελίζαμπεθ. Οι πρωταθλητές Ευρώπης το 2004 απείλησαν ελάχιστα την καλά οργανωμένη και εξαιρετική σε απόδοση Ν. Κορέα, που εντυπωσίασε με τα τέρματα των Σο Γιουνγκ Λι και Σουνγκ-Γι Παρκ».

- MARCA: «Η Νότιος Κορέα κάνει αποφασιστικό βήμα για τους '16' απέναντι σε μία... φτωχή Ελλάδα. Η πρώτη αναμέτρηση του 2ου ομίλου δεν είχε ιδιαίτερο χρώμα, αφού η Νότιος Κορέας επιβλήθηκε χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες της Ελλάδας που απογοήτευσε και πλέον βλέπει τις πιθανότητές της για πρόκριση στους 16 να μειώνονται».

- Τhe Associated Press: «Εύκολα η Κορέα 2-0 την χωρίς καμιά όρεξη Ελλάδα».

- AFP: «Νίκη για την Κορέα απέναντι στην απογοητευτική Ελλάδα»

- uk.eurosport.yahoo.com: «Η Κορέα νίκησε την θλιβερή Ελλάδα»

- Sports Features Communications: «Πρεμιέρα με νίκη για την Κορέα χάρη στα δώρα της Ελλάδας»

- ESPN.co.uk: «Ο Παρκ βύθισε την Ελλάδα»

- The Observer: «Η Κορέα ταπείνωσε την Ελλάδα»

- Skysports: «Πιο επιδέξιοι από τους Έλληνες οι Κορεάτες»

- L' Equipe: «Καλό ξεκίνημα για τη Νότιο Κορέα απέναντι στους άνευρους Έλληνες. Ξεκινώντας με ένα γρήγορο γκολ, οι παίκτες του Χου Γιούνγκ Μο δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα απέναντι σε μία αντίπαλο που συνεχίζει να μη σκοράρει ούτε γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

- Gazzetta dello Sport: «Θριαμβεύτρια Κορέα απέναντι στην Ελλάδα. Στην πρώτη αναμέτρηση για τον 2ο όμιλο, οι ασιάτες είχαν την υπεροχή από την αρχή μέχρι το τέλος [...] Απογοήτευσε σε όλους τους τομείς η ομάδα του Ρεχάγκελ».

www.sport.grComments (0)

Δημοσίευση σχολίου