Τον Αύγουστο στην Ελλάδα το iPhone 4

0

Category:Λίγες εβδομάδες υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι του iPhone αφού η νέα έκδοσή του θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα μέχρι τα τέλη Αυγούστου.
Όπως ανακοίνωσαν οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας Cosmote και Vodafone το iPhone 4 θα είναι στην ελληνική αγορά σε δύο περίπου μήνες με την πρώτη να δίνει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να μπουν από τον Ιούνιο στη λίστα για την απόκτησή του.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή πώλησης στη χώρα μας ούτε και συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες μέρες παρουσιάστηκε το νέο iPhone από τον CEO της Apple, Steve Jobs , αφήνοντας θετικές εντυπώσεις σε όσους ασχολούνται με το χώρο. Συγκεκριμένα, το iPhone 4 είναι αρκετά λεπτότερο συγκριτικά με το προηγούμενο ενώ αποτελεί και το πιο λεπτό smartphone της αγοράς.

Δύο κάμερες διαθέτει με την πίσω να έχει ανάλυση 5 MP, LED flash και βιντεοσκόπηση σε HD.

Το iPhone 4 τροφοδοτείται από έναν ειδικό επεξεργαστή που υπάρχει στο iPad, το A4 γεγονός που προσδίδει μεγαλύτερο χρόνο αναμονής και σερφαρίσματος. Εκτός από αυτά, διαθέτει 802.n Wi-Fi, 32GB χωρητικότητας, Quad-band HSDPA/HSUPA με 7.2Mbps down, 4.8 Mbps up, GPS, accelerometer, πυξίδα, γυροσκόπιο (κίνηση σε 3 άξονες).


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ελληνική σελίδα του iPhone http://www.iphonehellas.gr/

(cosmo.gr)

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου