Κανονικά και πάλι τα δρομολόγια στο Λιμάνι

0

Category:Αποχώρησαν λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης τα μέλη του ΠΑΜΕ που είχαν αποκλείσει το λιμάνι του Πειραιά, γεγονός που προκάλεσε απίστευτη ταλαιπωρία σε όσους αποφάσισαν σήμερα να ταξιδέψουν προς τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος, ξεκίνησε πλέον η ομαλή ροή των δρομολογίων από και προς τον Πειραιά, ενώ δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα σε ό,τι αφορά τις φορτώσεις των οχημάτων και τις επιβιβάσεις των ταξιδιωτών.

Αναλυτικά, στις 21:00 απέπλευσε το πλοίο «ΕΛΥΡΟΣ» με προορισμό τα Χανιά, αλλά και το «ΚΡΗΤΗ ΙΙ» με προορισμό το Ηράκλειο, ενώ στις 21:30 αναχώρησε το «ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ» προς Σύρο, Μύκονο, Αγ. Κήρυκο, Φούρνους, Καρλόβασι και Βαθύ.

Τα υπόλοιπα δρομολόγια έχουν ως εξής:•22:00 «ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ» - Ηράκλειο
•22:00 «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Λ» - Πάτμος, Λειψοί, Λέρος, Κάλυμνος, Κως, Σύμη, Ρόδος
•23:59 «ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ» - Σύρος, Πάρος, Νάξος
•23:59 «SUPERFAST XII» - Ηράκλειο
•23:59 «ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ 1» - Θήρα, Κως, Ρόδος
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο του ΟΤΕ (14944) την ημέρα του ταξιδιού τους.

Επίσης στο 14541 του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά, ζωντανά όλο το 24ωρο, για αναχωρήσεις-αφίξεις πλοίων στα λιμάνια του Πειραιά, Λαυρίου και Ραφήνας.(χρέωση από σταθερό τηλέφωνο € 0,89 - κινητό τηλέφωνο € 1,50).

Για το αλλοδαπό επιβατικό κοινό παρέχεται η ίδια πληροφόρηση (την ημέρα του ταξιδιού) από την Τουριστική Αστυνομία (τηλ. 171).

Για τροποποιήσεις προγραμματισμένων δρομολογίων πέραν της ημέρας του ταξιδιού, πληροφορίες παρέχονται και από τις διαχειρίστριες εταιρίες και ναυτικούς πράκτορες των πλοίων.
(zougla.gr)
Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου