Χαος στην Αθήνα

0

Category:Επεισόδια και τραυματισμοί σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, στις μαζικές διαδηλώσεις που πραγματοποίησαν οι απεργοί. Διαδηλωτές προπηλάκισαν τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλο, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο Μανώλης Γλέζος, μετά από συμπλοκή με άνδρες των ΜΑΤ...Ο Μανώλης Γλέζος, λένε οι αυτόπτες μάρτυρες, προπηλακίστηκε από άνδρες των ΜΑΤ, όταν προσπάθησε να επέμβει σε σύλληψη διαδηλωτή.

Οι άνδρες των ΜΑΤ έριξαν χημικά στον 84χρονο Μανώλη Γλέζο, με αποτέλεσμα να πάθει δύσπνοια και να λυποθιμήσει. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Ο κ. Γλέζος παραμένει στη μονάδα εμφραγμάτων του νοσοκομείου για προληπτικούς λόγους, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Λίγο νωρίτερα , ο κ Παναγόπουλος δέχθηκε αρχικά λεκτική επίθεση λίγο πριν τις δηλώσεις που είχε προγραμματίσει για τα μέσα ενημέρωσης, ενώ στη συνέχεια οι διαδηλωτές του πέταξαν ξύλα, πέτρες και νεράτζια.
Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ τραυματίσθηκε και πήγε αιμόφυρτος στο ιατρείο της Βουλής, όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.
cosmo.grComments (0)

Δημοσίευση σχολίου