Ανεβαίνει η θερμοκρασία από την Παρασκευή

0

Category:Καιρός απο Τρίτη 20-7-2010 μέχρι και Δευτέρα 26-7-2010

Την Τρίτη ο καιρός αρχικά θα είναι αίθριος αλλά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα συννεφιάσει κατά τόπους και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες στη βόρεια Ελλάδα κυρίως στα ορεινά και πιθανόν στις ορεινές περιοχές της κεντρικής χώρας. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά και πάλι τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα συννεφιάσει τοπικά στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια κυρίως στα ορεινά. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο στα ηπειρωτικά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα συννεφιάσει στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα κεντρικά και νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα συννεφιάσει στα ηπειρωτικά και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της βόρειας χώρας. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και αργότερα πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα συννεφιάσει στα ηπειρωτικά και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της βόρειας χώρας. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα συννεφιάσει στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια περίπου επίπεδα.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα συννεφιάσει στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση σε όλη τη χώρα.
(protothema.gr)Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου