Κλειστό το κέντρο για τον "Γύρο της Αθήνας"

0

Category:Κλειστό θα παραμείνει το κέντρο της Αθήνας από το πρωί της Κυριακής (25/4), λόγω της διεξαγωγής του αγώνα "Γύρος της Αθήνας 2010", που διοργανώνεται από τον Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης με σύνθημα "Φέτος τρέχω για μένα!"...
Η διακοπή της κυκλοφορίας κατά μήκος των δρόμων, από τους οποίους θα περάσουν οι αθλητές, θα γίνεται σταδιακά από το πρωί έως τη λήξη του αγώνα.
Οι διαδρομές έχουν ως εξής:

1) Διαδρομή ατόμων με αναπηρία: πλατεία Συντάγματος (αφετηρία), Αμαλίας, είσοδος Ζαππείου (τερματισμός)

2) Διαδρομή 8 χιλιομέτρων: Παναθηναϊκό Στάδιο (αφετηρία), Βασιλέως Κωνσταντίνου, Βασιλίσσης Σοφίας, Πανεπιστημίου, Αιόλου, Σταδίου, πλατεία Ομονοίας, Πειραιώς, Ασωμάτων, Αποστόλου Παύλου, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Συγγρού, Αμαλίας, είσοδος Ζαππείου (τερματισμός)

3) Διαδρομή 3,5 χιλιομέτρων: Παναθηναϊκό Στάδιο (αφετηρία), Βασιλέως Κωνσταντίνου, Βασιλίσσης Σοφίας, πλατεία Συντάγματος, Φιλελλήνων, Αμαλίας, είσοδος Ζαππείου (τερματισμός)

Η Τροχαία, προς διευκόλυνση των οδηγών, συνιστά να αποφύγουν να κινηθούν στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διεξαγωγή του αγώνα και να επιλέξουν εναλλακτικές διαδρομές για να κατευθυνθούν στον προορισμό τους.

Να σημειωθεί πως θα υπάρξουν τροποποιήσεις των λεωφορειακών γραμμών, των γραμμών τρόλεϊ, αλλά και στις διαδρομές του Τραμ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές δρομολογίων, μπορείτε να καλέσετε το 185 ή να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική σελίδα του ΟΑΣΑ (www.oasa.gr).

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου