Ο καιρός τη Δευτέρα (22/2)

0

Category:


Τοπικές βροχές από το απόγευμα στα δυτικά και σταδιακή επικράτηση νότιων ανεμών που στο βόρειο Ιόνιο θα είναι τοπικά θυελλώδεις προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. ..

Στην Αττική θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς βροχές αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κέλσιου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς Κέλσιου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες στις βορειότερες περιοχές. Πιθανότητα για λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία 6 με 7 και στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 18 βαθμούς Κέλσιου. Στην Ηπειρο η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου