Στάσεις εργασίας των εργαζομένων του ΟΣΕ

0

Category:


Ξεκινούν από αύριο οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων του ΟΣΕ, με τη μορφή επαναλαμβανόμενων στάσεων εργασίας. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού, αναδιοργάνωσης και ανάπτυξης του ελληνικού σιδηροδρόμου.

Για αύριο έχει εξαγγελθεί στάση εργασίας από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι και τις 17:00 το απόγευμα, στην οποία θα συμμετάσχουν όλοι οι εργαζόμενοι. Για το λόγο αυτό δεν θα εκτελεστούν δεκάδες δρομολόγια, συμπεριλαμβανομένων και των διεθνών, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του Προαστιακού, ενώ κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας το Μετρό δεν θα εκτελεί το δρομολόγιο από το σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας έως το αεροδρόμιο.

Οι στάσεις εργασίας θα συνεχιστούν και την Πέμπτη, αυτή τη φορά από τους μηχανοδηγούς, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν πεντάωρη στάση εργασίας από τις 11:00 το πρωί.

Το επιβατηγό κοινό που πρόκειται να ταξιδέψει με τα τρένα του ΟΣΕ, καλό θα είναι να επικοινωνεί πρώτα με τα γραφεία του Οργανισμού, προκειμένου να αποφευχθεί πιθανή ταλαιπωρία.
(zougla.gr)
Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου